Hej

Velcomen

Til

Min

Website

Kontakt

Forside

Styleguide

Success

Om

send

Error

Arkiv

Projekter

Directory does not exist.
Menu

Designer og udvikler websites

arrow-up-right

En multidisciplinær designer med base i Herning, er jeg specialiseret i en bred vifte af kompetencer, herunder hjemmesideudvikling, grafisk design og branding. Min passion ligger i at guide dig gennem hele processen fra koncept til færdigt produkt, Og min tilgang indebærer at skabe kreativt og meningsfuldt arbejde gennem design.

Udforsker altid...

Jeg kan hjælpe dig med ...

01

Design

Med en imponerende erfaring inden for design af hjemmesider for virksomheder i alle størrelser formår jeg konsekvent at levere digitale designs, der er både kraftfulde og brugervenlige. Jeg forstår, at et solidt virksomhedsbrand er fundamentet for enhver vellykket hjemmeside.

02

Udvikling

Erfaring med af udvikle websites i mange størrelser, alt fra simple landingpages til store Webshops. Samt designer digitale kunderejser, der passer præcis til virksomheds behov.

03

Oval + Oval + Oval + Oval Mask Den fulde pakke

En komplet hjemmeside fra idé til implementering, det er det, der får mig til at skille mig ud. På den måde finder vi den strategiske retning, som gør det muligt for os hurtigt at skabe en prototype og give dig indsigt i hele processen.

Min tilgang
til opgaver

Jeg indleder alle opgaver med en grundlæggende forståelse af kunders forretning, deres kunders adfærd, og vores samarbejdsrelationer er opbygget på gensidig respekt, tillid og sparring. Du vil opleve mig med et oprigtigt smil og en vilje til at hjælpe dig med at omsætte tanker til handling.